Hacı Turan: Vatandaşa hizmet için daha çok çalışacağız

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Hacı Turan: Vatandaşa hizmet için daha çok çalışacağız
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Seçimlerde gösterilen başarılardan dolayı ilçeleri ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Hacı Turan, ilçe teşkilatında partili üyeler ile bir araya gelerek genel seçim öncesinde göstermiş oldukları özverili çalışmalar ve başarılardan dolayı AK Parti teşkilatlarına teşekkür etti.

ANKARA’YA HİZMET KAZANDIRACAĞIZ

Seçim süreci boyunca gece gündüz demeden çalışarak halka hizmet noktasında başarılı bir süreç geçiren AK davanın güçlü neferleri partililere teşekkürü bir borç bildiğini ifade eden Turan, seçim sonuçları ile birlikte geçilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin, Türkiye’nin gelişmesi ve güçlenmesi adına büyük önem arz ettiğini kaydetti. Ak Parti’ye gönül vermiş her bir dava arkadaşıyla birlikte, vatandaşa hizmet noktasında daha çok çalışacaklarını da kaydeden Turan, çalışmalarına ara vermeden devam edileceğini Ankara’ya hizmet kazandırılacağını vurguladı.

haci-turan-2-001.jpg

YENİ BİR DÖNEME ADIM ATMIŞ OLDUK

Hacı Turan, parti yöneticileri ve üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Turan, “AK Parti, 16 yılda inşa ettiği siyasi duruş ve yapılanma ile hem güven ve istikrarın garantisi, hem de Türkiye’nin değişim iradesinin taşıyıcısı olmuştur. AK Parti olarak 24 Haziran seçimlerinde gücümüzü, her zaman olduğu gibi yine milletimizden aldık, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin hayır dualarıyla ve destekleriyle yeni bir döneme adım attık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin azmi ve milletimizden aldığımız destekle çalışarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Esnaflarımız ekonomimizin temel dinamiği ve omurgası biz esnaflarımızın daima yanındayız ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.