Hafta sonunda yemeğe çıkacak olanlar dikkat!

Restoranlarda yükselen fiyat artışı sebebiyle çok sayıda vatandaş, hafta sonu bu mekânlara gitmeyerek yükselen fiyatları boykot edecek.

Hafta sonunda yemeğe çıkacak olanlar dikkat!
Yayınlanma:

Kafe ve restoranlardaki yemek fiyatlarındaki artışa tepki gösteren vatandaşlar, seslerini duyurmak için sosyal medyada bir araya geliyor. Özellikle hafta sonu için yapılan boykot çağrısı, gıda fiyatlarının gittikçe artmasıyla birlikte yaygın destek buluyor.

Dışarıda yemek yeme alışkanlığı, giderek lüks haline gelirken, vatandaşlar bir porsiyon et dönerin dahi 600 lirayı geçtiği gibi, basit bir tostun bile cep yakıcı fiyatlarla satıldığını dile getiriyor. Bu duruma isyan eden vatandaşlar, sosyal medyada #fahişyemeğeboykot etiketiyle seslerini duyuruyor.

Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykotun ilk adımı, bu hafta sonunda atılacak. Sosyal medyadan örgütlenen vatandaşlar, 20-21 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri kafe ve restoranlara gitmeme kararı alarak, fırsatçılığa son verilmesi gerektiğini vurguluyor. Çoğunluk kararı ile gerçekleştirilen bu çağrı, daha geniş kitlelere ulaşarak desteklenmeye davet ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.