Şilan Eylül Kandemir

Şilan Eylül Kandemir

Haftanın magazin olayları ( 2 Mayıs / 8 Mayıs 2023)

Haftanın magazin olayları ( 2 Mayıs / 8 Mayıs 2023)

Birçok insanın takip ettiği, geniş hayran kitlesine sahip ünlülerin yaşam tarzları, giydikleri, yedikleri/içtikleri, gittiği mekânlar ve özel hayatlarındaki gelişmeler merakla izleniyor. Özellikle günlük hayatımızda geniş bir zaman alan sosyal medya sayesinde ise uzaktaki ünlüler bir arkadaşımız gibi takip edebiliyor, onlara seslenebiliyor hatta iletişim kurabiliyoruz.

Günahları/sevapları, ihanetleri, güzellikleri, şok eden sözleri, kostümleri, kıyafetleri, saç stilleri, yeni sevgilileri ile gündemi belirleyen ünlülerin hayatlarındaki gelişmeleri, sosyal medyaya yansıyan olayları sizlere her hafta bu köşeden duyuracağım. Ünlülerin hayatında gözden kaçan, atladığınız her şeyi buradan sizlere aktaracağım.

Haftanın öne çıkan magazin olayları, ünlülerin bu hafta başına gelenler için hazırsanız; haydi başlayalım…

ERTAN SABAN – ŞAHİN IRMAK

ertan-sahin.jpg

Beşiktaş taraftarı ünlü oyuncu Ertan Saban’ın Galatasaray aleyhine ağır tezahürat yapması sebebiyle meslektaşı Şahin Irmak’ı bir hayli sinirlendirdi. Ertan Saban’ın Galatasaray aleyhine ağır tezahürat yaptığı görüntüler ortaya çıkıcınca oyuncu Şahin Irmak, sosyal medya hesabından hakaret içerikli bir paylaşım yaptı. Irmak, “Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlı dostlarımı haklı galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Bu arkadaşın da bir sürü Galatasaraylı arkadaşı, eşi, dostu olduğuna eminim. Yüzlerine de hönkürsene y.vşak!" söylemi gündeme bomba gibi oturmuştu. Oyuncu Ertan Saban ise bu hareketinden dolayı özür videosu yayınladı. Saban, “Galatasaray camiasını, özellikle taraftarlarını kırdığım için üzdüğüm için tüm samimiyetimle özür dilerim. Maç sonrası kutlamanın hararetiyle, hiçbir özrü yok, taraftar hararetiyle söylenmiş bir cümleydi benimkisi. Gerçekten bütün samimiyetimle özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Şahin Irmak’ın bu hareketi takipçileri tarafından hoş karşılanmadı ki… hemen yaptığı paylaşımı kaldırdı. Olayın ardından Bir özür de Şahin Irmak diledi.

Irmak, “Dün kendime de yakıştıramadığım bir laf ettiğim için Ertan Saban'dan özür dilerim. Buradan özür dilerim, zira tenhada da edilen özrün bir kıymeti yoktur. Bu gerginlikten nemalanmaya çalışan sektördeki bazı kişileri de görmüş olduk. Dost yüzlü, dost gülücüklü...." dedi.

Şahin Irmak, özür dilerken, sektördeki arkadaşlarına da gönderme yapmayı da ihmal etmiyor…

SELİM BAYRAKTAR

selim-bayraktar.jpg

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sümbül Ağa karakterine hayat veren şimdilerde ise Kanal D ekranlarında Veda Mektubu dizisinde Ziya Karlı karakteri ile gündeme gelen Selim Bayraktar evlendi.

Oyuncu Selim Bayraktar, 5 yıldır sevgili olduğu kendi gibi oyuncu olan Emel Karaköse ile dünyaevine girdi. Çift, Antalya’da sade bir nikah töreni tercih etti.

Emel Karaköse ise sade ve dekolteli gelinliği ile adeta göz kamaştırıyor. Ünlü çiftin nikah töreninden görüntüler, sosyal medyada paylaşılırken birçok tebrik mesajları geliyor.

MERVE BOLUĞUR

merve.jpg

Özel hayatı ve yaptığı paylaşımlarla gündemi sarsan Merve Boluğur yine gündemde kalmayı başarıyor.

Ekranlardan uzun süredir uzak kalan Merve Boluğur, geri dönmek için harekete geçmiş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde çalışmayı çok özlediğini söyleyerek “Dizi film görüşmeye devam ediyoruz. Sektöre tekrardan tam giriyorum ama dizi anlamında ne zaman tam girerim o belirsiz. En uygununu bekleyeceğim. Sağlam bir rol istiyorum” ifadelerini kullanan Merve Boluğur, bakın kimin biyografisine hayat vermek istiyor.

Boluğur, “Manukyan'ın hayatı olabilir, çok da güzel oynarım. Her zaman öyle oynadım, şimdi de onu bekleyeceğim” diye konuştu.

Asıl adı Eveline Matild Chah Muradyan olan Matild Manukyan, Türkiye’de genelev patroniçesi olarak tanınıyor. Manukyan, Genelevlerden kazandığı paraları gayrimenkule dönüştürerek Vergi Rekortmeni olarak ödüller kazandı.

ŞEYMA SUBAŞI

eyma-subasi.jpg

Nihayet beklenen evlilik gerçekleşti. Şeyma Subaşı ve Muhammed Al Saloussi (Meedo) ile evlendi.

Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl’la aralarındaki tartışma günden güne büyüyor. Düğününe ablasının gelmeyeceğini söyleyen Subaşı gündeme bomba gibi oturmuştu.

2 Mayıs 2023’te evlenen çift düğünlerini ise 5 Mayıs’ta Marakeş’te yapacak. Şeyma Subaşı’nın imzayı atar atmaz instagram profilindeki soy adını AlSaloussi olarak değiştirmesi ile bu yılın en çok konuşulan evliliği olacak gibi görünüyor.

ARZUM ONAN – MEHMET ASLANTUĞ

arzum-onan-mehmet.jpg

Örnek gösterilen çift Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’a nazar değdi. 27 yıllık evlilik bitecek mi?

Çiftin, evliliklerinde kriz yaşadıkları bu yüzden boşanacakları iddia edildi.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un evlerini ayırdıkları, Arzum Onan’ın ayında Caddebostan’da yaşadıkları evden ayrılıp Göktürk’e yerleştiği öne sürüldü.

Arzum Onan, aylardır eşinden boşanmaya çalıştığı ve Arzum Onan’ın “psikolojik şiddet” gördüğü iddialarına cevap verdi.

Mehmet Aslantuğ ile birlikte olduğu fotoğrafı koyan Onan, “Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil “psikolojik şiddet”, her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla haketmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı / yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez” ifadelerini kullandı.

Mehmet Aslantuğ ise Arzum Onan’ın yaptığı paylaşımın altına yorum olarak, “Erkeksiniz ya da kadın; elinizi tutan da kadın ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar; ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şilan Eylül Kandemir Arşivi