Halk TV'de bir dönem kapanıyor: Şirin Payzın ayrılıyor

Şirin Payzın, Halk TV'de moderatörlüğünü üstlendiği Sözüm Var programından ayrıldığını canlı yayında duyurdu.

Halk TV'de bir dönem kapanıyor: Şirin Payzın ayrılıyor
Yayınlanma:

Bir süre önce Almanya'da bir söyleşi için bulunduğu sırada sakatlanarak ameliyat geçiren Payzın, uzun bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. Programın moderatörlüğünü, yayın arkadaşı gazeteci Barış Terkoğlu üstlenmişti.

Şirin Payzın, 1968 yılında İstanbul'da doğmuş olup Makedonya göçmeni bir babanın ve Kırım göçmeni bir annenin kızıdır. Gazetecilik kariyerine Ankara'da başlamış ve lise yıllarında tiyatro ile ilgilenmiştir. Fransa'da üniversite eğitimi için bulunan Payzın, Türkiye'ye dönmesinin ardından İstanbul Üniversitesi Filoloji Bölümü'nde okumuş ve sonrasında Bilkent Üniversitesi'nde Sanat Tarihi ve İşletme eğitimi almıştır. Üniversite eğitimini New York Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Kariyerinde televizyonculuğa geçmeden önce Birleşmiş Milletler'de Türkiye'nin Daimi Temsilciliği'nde görev yapmıştır. Televizyonculuğa adım atan Payzın, Show TV ve ATV gibi kanallarda diplomasi muhabirliği yapmış ve çeşitli programlar sunmuştur. CNN Türk'e geçtiğinde ise çeşitli programlar ve belgeseller hazırlamış ve sunmuştur.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.