Hamşioğlu: Sanayiciler yatırım için çekimser kalmamalı

İYİ Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı gazeteci-yazar Selcan Taşçı Hamşioğlu, kentin her bölgesinde çalışmalarını sürdürürken, ziyaretlerine de devam ediyor.

Hamşioğlu: Sanayiciler yatırım için çekimser kalmamalı
Yayınlanma:

İYİ Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı gazeteci-yazar Selcan Taşçı Hamşioğlu, kentin her bölgesinde çalışmalarını sürdürürken, ziyaretlerine de devam ediyor. Çebi Vakfı ziyaretine İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Metinerde eşlik etti. Hamşioğlu, “Hem işçinin hem işvereninhem üreticinin hem tüketicinin hem tarımsal hem de sanayi katma değeri oluşturanların haklarının korunacağı adalet temelli bir sistem inşa edeceğiz” dedi.

Selcan Taşçı Hamşioğlu,ülkenin beklentilerine yanıt verecek projelerinin hazır olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bakın biz iktidar olacağız. Bu nedenle iktidara gelince ne yapılması gerekiyor. Nasıl bir önlem alınacak. Gelişim için nelere dikkat ederek tavır alacağız hepsi bellidir. Şu anda sadece maaşla çalışan vatandaşlar üzerinden algı yapılarak alım gücü ile ilgili sıkıntılar ve ekonomi konuşuluyor. Bu konuda herkes çok haklı çünkü alım gücü ciddi oranda düştü. Herkes büyük sıkıntı içinde. Bunun yanı sıra bizler esas çalışana maaşını veren üreticiyi de nasıl koruruz onun da önlemini aldık. Bir sanayici yatırım için çekimser kalmamalı. Devlet olarak, devleti yönetenler olarak sanayicinin önünü açıp işini kolaylaştırmalıyız. İhracat desteğini vermeliyiz. Sanayici yatırım yapacak üretim artacak ki ülkemizin kalkınması bir adım daha ilerlesin. Aksi takdirde yaşadığımız kaosa bir kaos daha eklemek zorunda kalırız.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.