Hasan Hüseyin Köşker: Mucur’u hizmetle uçuracağım

Ankara’da bürokrasinin önde gelen isimlerinden olan ve Sağlık Bakanlığı Daire Başkanlığı’nda görev yapan Milliyetçi Hareket Partisi Mucur Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Köşker, Mucur Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

Hasan Hüseyin Köşker: Mucur’u hizmetle uçuracağım
Yayınlanma:
Güncelleme:

MUCUR MHP ADAYI HASAN HÜSEYİN KÖKER SKM AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Hasan Hüseyin Köşker, “Bu yaşıma kadar menfaatim uğruna dün yalancı dediklerime bugün övgüler dizmedim. Kendime şahsi hesaplar yapıp parti parti gezmedim, kapılarda bekleyip beni aday yap diye el pençe divan durmadım. Mucur için elimden gelini yapıp hizmet yağmuruna tutacağım” dedi.

Ankara’da bürokrasinin önde gelen isimlerinden olan ve Sağlık Bakanlığı Daire Başkanlığı’nda görev yapan Milliyetçi Hareket Partisi Mucur Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Köşker, Mucur Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Mucurluların büyük ilgi gösterdiği SKM açılışı mitingi aratmadı. Açılışa Kırşehir MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, MYK üyesi 25 dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, 27 dönem MHP Kırşehir Milletvekili Adayı Oğuz Sulusaray, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hakan Gönen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

muxurulular.jpg

GENÇLERİMİZİ KİMSEYE GEBE BIRAKMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Mucur Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Köşker açılış programında yaptığı konuşmada, “Bu kadar samimi, hesapsız tek derdi Allah rızası, tek gayesi daha güzel bir Mucur olan siz değerli hemşerilerim ile beni buluşturan Rabbime şükrediyorum. Rızk Allah’ın teminatıdır. Bu devlette herkesin devletidir. Gözüm şuanda burada bulunan gençlerimize takıldı. Allah’ın izni ile gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile gençlerimizin en büyük sorunu olan işsizliğin önüne geçeceğiz. Gençlerimizin kimseye gebe kalmadan sen sucusun sen bucusun demeden liyakatına göre alnının teriyle evine ekmeğini götürsün. İnşallah biz bunu sağlayacağız.

YAPILMASI GEREKEN PROJELER VAR

Köşker, “Bu yaşıma kadar menfaatim uğruna dün yalancı dediklerime bugün övgüler dizmedim. Kendime şahsi hesaplar yapıp parti parti gezmedim Kapılarda bekleyip beni aday yap diye el pençe divan durmadım. Dik durdum Allah’ıma şükür ömrüm boyunca hep dik yaşadım ve yaşamaya devam ederek sizlere hizmetler sunacağım. Yol, su, temizlik, kaldırım gibi asli görevlerimi burada sizlere vaat etmek istemiyorum. Çünkü bunlar zaten bizim yapmamız gereken en önemli görev. Yaptığım araştırmalar sonucunda Mucur’a ilk su şebekesi 1957 yılında bağlanmış. Siz değerli hemşerilerim 62 yıldır paslanmış ve çatlak su borularından su içiyorsunuz. Bu sorunu çözeceğiz. Bu iş gerçekten çok zor ve maliyet isteyen bir iş ama ben bunu Sağlık Bakanlığımız ile görüştüm. Sağlık Bakanlığı’ndan alınan rapor ile belediyeye yük olmadan devletin desteği ile çözeceğiz. Bir başka projemiz ise; Mucur- Kayseri yolu üzerinde ülkenin doğusu ve batısını birbirine bağlayan köprü. Mucur’dan günde en az 5.000den fazla araç geçmekte fakat biz bunu değerlendiremiyoruz. Ben başkan olduğumda karayollarının belediyeye ait yol cephesini, yöresel ürünler pazarı haline getirip buraya modern bir işletme kuracağım. Mucurlu çiftçimizin, esnafımızın ve emektarlarımızın ürünlerinin patentlerini alarak bu alanlarda satışa sunmalarını sağlayacağım. Çayırı eski özlenen haline geri getireceğiz. Unutulan köme kültürünü yeniden canlandıracağız” şeklinde konuştu.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.