İkinci etap başladı

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Erzurum kampında sık sık futbol topunun başına geçerek eski günlerindeki gibi şut atıp frikik çalışması yaparak futbolcuları ile iddiaya giriyor. Kartal’ın güzel frikikleri futbolcularından bol bol alkış alıyor.

İkinci etap başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Altı yıl aranın ardından Spor Toto Süper Ligde mücadele edecek olan MKE Ankaragücü yeni sezon öncesi kamp çalışmalarının ikinci etabının hazırlıklarına Erzurum’da devam ediyor. 28 Haziran’da başlayan kamp etabının ilk ayağını tamamlayan sarı lacivertliler ikinci etap hazırlıklarına Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. İkinci etap kamp programının kadrosuna sakatlığı düzelen Altay Bayındır katılırken, yeni transferimiz Yalçın Ayhan da takımla ilk antrenmanına çıktı.

ankaragucu-11-014.jpg

MAÇLAR AFYON’DA

Öte yandan Ankaragücü, 2018-2019 sezonunun ilk yarısındaki iç saha maçlarını Afyonkarahisar'da oynayacak. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi, “Yapımı devam eden Eryaman Stadyumu'nun yeni sezon başına yetişememesi ve Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkım ihalesinin yapılmasından dolayı Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığımız görüşmeler sonucu Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun ilk yarısının bitimine kadar ev sahibi olduğumuz karşılaşmaları Afyon Zafer Stadyumu'nda oynayacağız” dedi.

KAMP VERİMLİ GEÇTİ

İlk etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifa edene Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Erzurum’da gerçekleştirdiğimiz ilk kamp dönemini başarıyla tamamladık. Oyuncularımız çok yoğun bir tempo içinde çalıştılar. Takıma yeni katılan oyuncularımızın uyum problemini çözdük” ifadelerini kullandı. İkinci kamp programına 11 Temmuz’da yine Erzurum’da olacak. İkinci etapta teknik ve taktik ağırlıklı geçecek ve yapacağımız hazırlık maçlarıyla takımımızın eksikliklerini gidereceklerini” söyledi. Kartal, “İkinci kamp döneminde daha yoğun bir antrenman temposu ile çalışacaklarını ve burada yapacakları hazırlık maçları ile takımdaki eksikleri görme ve takıma takviye konusunda gerekli girişimde bulunacaklarıın” ifade etti.

ERZURUM KADROSU

Ankaragücü’nün ilk kampı olan Erzurum’daki çalışmalarında Korcan Çelikay, Emre Koyuncu, Furkan Bekleviç, Yiğit Kafkasyalı, Erdem Özgenç, Alihan Kubalas, Lucasz Szukala, Kaan Uykur, Mehmet Sak, Mahmut Akan, Ahmet Can Arık, Kerem Göcen, Mert Aydeniz, Enes Kubat, Kenan Özer, Arif Morkaya, Sedat Ağçay, İlhan Parlak, Nduka Ozokwo, Anton Putsila, Thievy Bifouma, Altay Bayındır ve Yalçın Ayhan.

ankaragucu-12-001.jpg

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Erzurum kampında sık sık futbol topunun başına geçerek eski günlerindeki gibi şut atıp frikik çalışması yaparak futbolcuları ile iddiaya giriyor. Kartal’ın güzel frikikleri futbolcularından bol bol alkış alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.