İlk etap sona erdi

6 Yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lige yükselen MKE Ankaragücü’nde 28 Haziran’da başlayan kamp etabının ilk ayağı olan Erzurum kampı sona erdi. Y

İlk etap sona erdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

6 Yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lige yükselen MKE Ankaragücü’nde 28 Haziran’da başlayan kamp etabının ilk ayağı olan Erzurum kampı sona erdi. Yeni sezon hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak başlayan sarı lacivertlilerde yoğun tempo önceki gün yapılan akşam antrenmanın ardından sona ererken Ankaragüçlü futbolcuları kondisyon ve moral depolayarak Ankara’ya döndü.

ÜÇ GÜN İZİNLİLER

Süper Lig hazırlıklarının ilk etabına Erzurum'da başlayan MKE Ankaragücü, ilk kamp programını dün tamamlayarak Ankara’ya döndü. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın verdiği 3 günlük iznin ardından sarı lacivertli kafile ikinci etap kamp programı için tekrar 11 Temmuz 2018 tarihinde tekrar Erzurum'da toplanacak. Burada yeni sezon hazırlıklarına yine günde çift antrenman yaparak hazırlanacak olan sarı lacivertliler kamp programı çerçevesinde bir çok takımla hazırlık maçı yaparak yeni sezona hazır olarak girecek.

ankaragucu2-002.jpg

LİGE BOMBA GİBİ GİRİŞ YAPACAĞIZ

Erzurum kampında yoğun antrenman temposu ile sezona hazırlanan sarı lacivertlilerde moraller en üst seviyede. İsmail Kartal’ın yaptırdığı yoğun antrenman temposu ile lige hazırlanan oyuncuların moralli ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Ağır idman temposundan şikayetçi olmayan futbolcular yeni sezonun zorlu geçeceğini ve lige en iyi şekilde hazırlanmak için burada yoğun bir şekilde antrenman yaptıklarını ve yapacakları maçlarla sezona bomba gibi gireceklerini ifade ediyorlar.

KAMP VERİMLİ GEÇTİ

İlk etap kamp çalışmalarını değerlendiren Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Erzurum’da gerçekleştirdiğimiz ilk kamp dönemini başarıyla tamamladık. Oyuncularımız çok yoğun bir tempo içinde çalıştılar. Takıma yeni katılan oyuncularımızın uyum problemini çözdük” ifadelerini kullandı. İkinci kamp programına 11 Temmuz’da yine Erzurum’da olacak. İkinci etapta teknik ve taktik ağırlıklı geçecek ve yapacağımız hazırlık maçlarıyla takımımızın eksikliklerini gidereceklerini söyledi.

ankaragucu1-005.jpg

KAMP KADROSU

Ankaragücü’nün ilk kampı olan Erzurum’daki çalışmalarında Korcan Çelikay, Emre Koyuncu, Furkan Bekleviç, Yiğit Kafkasyalı, Erdem Özgenç, Alihan Kubalas, Lucasz Szukala, Kaan Uykur, Mehmet Sak, Mahmut Akan, Ahmet Can Arık, Kerem Göcen, Mert Aydeniz, Enes Kubat, Kenan Özer, Arif Morkaya, Sedat Ağçay, İlhan Parlak, Nduka Ozokwo ve Anton Putsila yer aldı. Kampa daha sonra transfer edilen Thievy Bifouma ve tedavisi devam eden Altay Bayındır ile yeni transferlerden Alper Önal ve Ricardo Faty daha sonra katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.