İş dünyasına yön veren firmalar OSTİM Teknik Üniversitesi’nde bir araya geldi

Sanayi Dünyasının Üniversitesi OSTİM Teknik Üniversitesi, 3. Kariyer Günleri’nde iş dünyasına yön veren 60’a yakın firmayı öğrenci ve mezunlarla buluşturdu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen OSTİMTECH Kariyer Günleri OSTİM Teknik Üniversitesinde gerçekleştirildi

İş dünyasına yön veren firmalar OSTİM Teknik Üniversitesi’nde bir araya geldi
Yayınlanma:

OSTİM Teknik Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarının yanı sıra dışardan öğrenciler ve mezunların da katılımına açık olan OSTİMTECH 3. Kariyer Günleri’nde ASELSAN, BMC, HAVELSAN, HİDROMEK, ROKETSAN, STM, NÜKLEER DÜZENLEME KURUMU, MEKA, TEZMAKSAN, TUİK, TUBİTAK, TUBİTAK SAGE, TUSAŞ gibi sektör devleri de yer aldı. Öğrencilerin yoğun katılımıyla başlayan Kariyer Günleri’nde sektör devlerinin temsilcileri ilham verici konuşmalar ve seminerler ile öğrencilerin hedeflerine ulaşmasında destek oldular.

OSTİMTECH 3. Kariyer Günleri’nin açılış törenine TUİK Başkan Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Demir ile Dr. Furkan Metin’in yanı sıra Prof. Dr. Aziz Akgül ve OSTİM OSB temsilcileri katılım sağladı. 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde gerçekleşen deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız anısına saygı duruşu ile başlayan törenin açılış konuşmalarını OSTİM Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Aydın, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek, TUİK Başkan Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Demir ve Dr. Furkan Metin gerçekleştirdi.

ostim-12.jpg

DEPREMZEDELER UNUTULMADI

Açılış Töreninde OSTİM Teknik Üniversitesi İç Mimarlık ve Tasarım Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Zeliha Şahin Çağlı deprem sebebiyle Hatay’da kaybettiği abisi Dr. İlker Gökhan Şahin’in anısına “afetle nasıl başa çıkılır?” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Ardından depreme Elbistan’da yakalanan OSTİM Teknik Üniversitesi öğrencilerinden Yusuf Pıçak duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

OSTİMTECH 3. Kariyer Günleri açılış töreni, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Kurucusu ve OSTİM Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziz Akgül’ün kaleme aldığı “İstatiksel Analiz Teknikleri: SPSS’te İşletme Yönetimi ve İktisat Uygulamaları” Kitap Lansmanı ile tamamlandı. 3. Kariyer Günleri’nde firma öğrenci buluşmasının yanı sıra sektör devlerinin temsilcilerinin ilham verici konuşmaları, seminerleri de öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarında yollarına ışık oldu.

ostim-11.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.