“İşimin Geleceği Buluşması” etkinliği Ankara’da yapıldı

Buderus Star Club bu sene “İşimin Geleceği Buluşmaları Konsepti” ile üyelerini dijitalleşen dünyaya hazırlamayı hedefliyor.

“İşimin Geleceği Buluşması” etkinliği Ankara’da yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Buderus Star Club bu sene “İşimin Geleceği Buluşmaları Konsepti” ile üyelerini dijitalleşen dünyaya hazırlamayı hedefliyor. Geçmişten günümüze değişen teknolojiler ve müşteri ihtiyacının vurgulandığı bu toplantılarda, üyelerin işlerini geliştirebilmeleri adına kullanabilecekleri dijital araçlar konusunda da bilgiler veriliyor. Buderus Star Club kapsamında yapılan buluşma gerçekleştirildi. Sektör’e hizmet veren montaj firmalarının katıldığı buluşmada; Buderus markası, ürünleri ve Buderus Star Club ile ilgili birçok konu ele alındı. Ankara’da gerçekleştirilen buluşmaya yoğun ilgi gösteren Buderus Star Club üyeleri, Buderus yetkilileriyle bilgi alışverişinde bulunup sektör gelişmeleri hakkında birebir görüşme fırsatı buldu.

Buderus Star Club’ın Ankara’daki üyeleri için gerçekleştirilen toplantı, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Üyelere dijitalleşen dünya, sektörün geleceği ve işlerini geliştirebilecekleri dijital araçlar hakkında bilgilerin paylaşıldığı buluşmada şirket tanıtımı, yeni ürünler ve Buderus Star Club’ ta ki gelişmeler hakkında da bilgi verildi. Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörü için ustalarımızın sadece montaj yapan değil, aynı zamanda son kullanıcıya en kaliteli ve en doğru hizmet vermesini amaçladığımız marka temsilcileri olduğunun altını çizdiğimiz Buderus’un Kahramanları etkinliğinde Ufuk Özkan sunumuyla birbirinden keyifli yarışmalar düzenlendi. Ayrıca Buderus Star Club kapalı facebook grubunda yapılan yarışmayla Buderus’u en yaratıcı 3 sıfat ile tanımlayan star club üyemiz de sürpriz bir hediye kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.