İsrail, Gazze'ye 100'den fazla hava saldırısı düzenledi!

İsrail Gazze Şeridi'nde iletişim hizmetlerinin çökmesiyle 100'den fazla hava saldırısı düzenledi.

İsrail, Gazze'ye 100'den fazla hava saldırısı düzenledi!
Yayınlanma:

İsrail, Gazze Şeridi'nde iletişim ve internet hizmetlerinin çökmesiyle birlikte Gazze kentinde bir saatten az sürede 100'den fazla hava saldırısı gerçekleştirdi. Bu olay, bölgedeki şiddetin tırmanmasına ve sivil halkın güvenliği üzerinde endişelerin artmasına neden oldu.

İsrail güçleri, Gazze'nin kuzeybatı, orta ve güneybatı bölgelerini yoğun bir şekilde hedef aldı. Bu saldırılar, Gazze Şeridi'ndeki en büyük hastane olan Şifa Hastanesi'nin yanı sıra yerleşim alanlarını, yolları, şehrin liman bölgesini ve Gazze'nin kuzeybatısından güneybatısına kadar birçok bölgeyi etkiledi.

Özellikle Şifa Hastanesi'nin vurulması, bölgedeki sağlık hizmetlerine büyük bir darbe vurdu ve acil tıbbi yardımın sağlanmasını zorlaştırdı. Bombardıman sırasında çıkan yangınlar ve hasarlar, Gazze kentindeki zor koşulları daha da kötüleştirdi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırılarının şiddetlenmesiyle birlikte bölgede iletişim ve internet hizmetlerinin çökmesi, sivillerin güvenliği ve kriz yönetiminin zorlaşmasına yol açtı. Gazze'deki insanlar, dış dünyayla iletişim kurma ve yardım taleplerini iletebilme yetilerini kaybetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.