İsrail sivillerin evlerini hedef aldı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde bir dizi saldırı düzenleyerek evleri ve binaları hedef aldı, bu saldırılarda onlarca Filistinli yaşamını yitirdi.

İsrail sivillerin evlerini hedef aldı
Yayınlanma:

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail ordusu, gece saatlerinde Gazze Şeridi'nin kuzey ve güney bölgelerinde sivil binaları, evleri ve hastanelerin çevrelerini hedef almaya devam etti.

İsrail güçleri, Gazze kentindeki Şeyh Rıdvan Mahallesi'nin güneyinde el-Yazici ailesine ait bir binayı hedef alarak kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu birçok kişiyi öldürdü ve yaraladı.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus Mülteci Kampı'nda da İsrail ordusu bir evi bombalayarak çok sayıda Filistinli'nin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden oldu.

İsrail'in Han Yunus'ta yoğun bir şekilde bombardımana tuttuğu Dar es-Selam Hastanesi'ndeki doktorlar ve hastalar, kurtarılma çağrısında bulundu.

İsrail ordusunun bölgeyi şiddetli bir şekilde bombalamasının ardından, yerinden edilmiş çok sayıda Filistinli, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya beldesinde bulunan Kemal Advan Hastanesi'nde toplandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.