İstanbul Güngören'de silahlı çatışma

İstanbul Güngören'de, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

İstanbul Güngören'de silahlı çatışma
Yayınlanma:

Güngören'de, aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı, sonucunda savaş alanına dönen sokakta 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı. Olay, Güngören Güven Mahallesi Sarmaşık Sokak'ta saat 22.30 sularında gerçekleşti. İddiaya göre, aralarında husumet olan iki grup arasında sokakta başlayan tartışma hızla büyüdü ve silahlar çekildi. Karşılıklı ateş açılması sonucunda K.Ç, S.Ö, E.Ö. ve O.K. adlı kişiler yaralandı.

Olayın haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelere başladı. Sağlık ekipleri, yaralanan K.Ç, S.Ö, E.Ö. ve O.K.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen E.Ö. adlı şahıs hayatını kaybetti.

Olay yerinde kaçmaya çalışan şüphelilerden biri polis tarafından yakalanırken, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Polis ekipleri, çatışmada kullanılan 2 silahı olay yerinde buldu. Çevik kuvvet ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri de boş kovan ve delil toplama çalışmalarına uzun süre devam etti. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.