İYİ Parti yeni başkanını arıyor: Koray Aydın da adaylığını açıkladı!

İYİ Parti'nin önemli isimlerinden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın'ın ardından Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile Grup Başkanı Koray Aydın da Genel Başkanlık için adaylıklarını açıkladılar.

İYİ Parti yeni başkanını arıyor: Koray Aydın da adaylığını açıkladı!
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan'da gerçekleşecek olan seçimli Olağanüstü Genel Kurultay'da aday olmayacağını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından İYİ Parti'nin Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, kongrede aday olacağını belirtti.

Buna ek olarak, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu da sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımla genel başkan adaylığını duyurdu. Akalın'ın kararını saygıyla karşıladığını ifade eden Dervişoğlu, önemli bir süreçte adaylık görevini üstlendiğini belirterek kararlılığını ortaya koydu.

Diğer bir aday ise İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın oldu. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partiyi tekrar ayağa kaldırmayı, Türkiye'ye umut olmayı ve dava arkadaşlarını bir araya getirmeyi amaçladığını belirtti. Adaylığının detaylı açıklamasını ilerleyen günlerde yapacağını duyurdu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.