İzmir Dikili'de yerleşim yerine yakın alanda yangın!

İzmir'in Dikili ilçesinde meydana gelen olayda, yerleşim yerlerine yakın, makilik bir alanda yangın çıktı. Yangın, ekiplerin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

İzmir Dikili'de yerleşim yerine yakın alanda yangın!
Yayınlanma:

İzmir Dikili'de meydana gelen orman yangınına karadan ve havadan ekiplerin müdahalesi sürüyor. Yangın yerleşim yerlerine yakın bir alanda gerçekleştiği için paniğe sebep oldu.

RÜZGAR YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR

Yangın, İzmir'in Dikili ilçesinde yer alan Seçkinler Sitesinin yakınında yer alan makilik bölgede gerçekleşti. Yerleşim alanlarına yakın bir konumda başlayan yangın vatandaşların paniklemesine sebep oldu. Yangını kontrol altına almak adına İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Bergama, Aliağa ve Dikili’den takviye itfaiye ekipleri yangının çıktığı alana yönlendirildi. Ekipleri devam eden yangına müdahale etmeye devam ediyor. Yangının çıktığı mevkide rüzgarın kuvvetli olması sebebiyle, yangın söndürme çalışmalarının olumsuz yönde etkilendiği bilgisine ulaşıldı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İzmir'in Dikili ilçesinde, Gazipaşa Mahallesi'nde yaklaşık bir hektarlık makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.