İzmir'de annesini bıçaklayarak öldürdü

İzmir'in Bornova ilçesinde, tartıştığı oğlu tarafından bıçaklanan anne hayatını kaybetti.

İzmir'de annesini bıçaklayarak öldürdü
Yayınlanma:

Bornova ilçesindeki bir olayda, tartıştığı oğlu tarafından bıçaklanan 43 yaşındaki bir kadın maalesef hayatını kaybetti. Olay, Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan bir müstakil evde akşam saatlerinde gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen sebeplerle annesi Fazile Çavdar (43) ile tartışan B.Ç. (20), sert bir cisimle başına vurduktan sonra annesini bıçakladı. Fazile Çavdar, kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından evden ayrılan B.Ç., bir iş yerinde bekçi olarak çalışan babası H.Ç.’nin yanına giderek annesini öldürdüğünü söyledi. Baba, oğluyla birlikte eve döndüğünde, eşinin kanlar içinde yerde yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Fazile Çavdar'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Şüpheli B.Ç. polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürülürken, Fazile Çavdar'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.