Kabine bugün toplanıyor: Masada öğretmen atamaları var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşecek olan Kabine toplantısı, atama takvimi ve kadro dağılımının yanı sıra iç ve dış politika meselelerini de ele alacak.

Kabine bugün toplanıyor: Masada öğretmen atamaları var
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığının branş bazlı çalışmalarının değerlendirileceği toplantıda, on binlerce öğretmen adayının kaderini belirleyecek detaylar masaya yatırılacak. Adayların merakla beklediği atama takvimi ve kadro dağılımına ilişkin ayrıntılar, toplantının gündeminde önemli bir yer tutacak.

Ancak atama sürecinin yanı sıra Kabine toplantısında iç ve dış siyasette öne çıkan meseleler de ele alınacak. Terörle mücadele kapsamında yurt içi ve sınır ötesindeki operasyonlar, 31 Mart öncesi seçim güvenliği için alınacak tedbirler ve ekonomideki yol haritası gibi konular da toplantının gündemini oluşturacak.

Ekonomide enflasyonla mücadele ve fahiş fiyatlarla ilgili atılacak adımların yanı sıra, dış politikada Gazze meselesi öne çıkacak. İsrail'in yaptığı katliamı durdurmak için Türkiye'nin yürüttüğü diplomasi çabaları, Gazze'ye insani yardımın ulaştırılması ve yaralıların tahliyesi gibi konular da Kabine toplantısında değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak olan Kabine Toplantısı'nın saat 14.00'da başlaması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.