Kadın milletvekili kanalizasyona düştü

Halkla bir araya gelen milletvekili kadın, kameraların çekim yaptığı esnada yol çökünce yanındakilerle birlikte kanalizasyona düştü

Kadın milletvekili kanalizasyona düştü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hindistan'ın Gucerat eyaletinin Vododara şehrinde incelemelerde bulunan milletvekili Poonam Madam (40), bölgede oturanlarla konuştuğu sırada yol aşağı çöktü. Talihsiz vekil ve yanında duran dört kişi, yaklaşık 3 metre yükseklikten kanalizasyona düştü.

KAFASINDA YARA OLUŞTU

Poonam Madam'ın kafasında, düşme sonrası 10 cm boyunda bir yara oluştu. Madam'ın ayrıca omzundan ve bacaklarından yaralandığı bildirildi. Milletvekili kadının yanında bulunurken düşenlerden ikisinin de yaralandığı rapor edildi.

VEKİLİN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU AÇIKLANDI

Bombay'da bulunan Sir HN Reliance Foundation Hastanesi sözcüsü yaptığı açıklamada; "Doktorlardan oluşan bir ekip Madam'ın tedavisi için görevlendirildi. Doktorlar öncelikle milletvekilinin kafasındaki yaraya dikiş attılar. Madam düşme sonucunda sol omzunu yaraladı fakat omzunda herhangi bir kırık ya da çatlak tespit edilmedi. Milletvekilinin sağlık durumu iyi, hayati değerleri normal ve bilinci yerinde. Madam'ın sağlığı hakkında endişe edilecek bir durum yok." sözlerini sarf etti.

Yapılan incelemede, kanalizasyonun üzerinin üstün körü, ince bir çimento ile kapatıldığı ortaya çıktı.

 

Haberin Videosu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.