Karapürçek Aile Sağlık Merkezi ve Veysel Karani Parkı açılıyor

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı yatırımlar ve çalışmalara örnek olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki öncülüğündeki Belediye ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.

Karapürçek Aile Sağlık Merkezi ve Veysel Karani Parkı açılıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı yatırımlar ve çalışmalara örnek olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki öncülüğündeki Belediye ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi son olarak bugün açılışını yapacağı Karapürçek Aile Sağlık Merkezi ve Veysel Karani Parkı’nı hizmete sunarak yatırımlarına bir yenisini daha eklemiş olacak.

HİZMETE AÇ ILIYOR

Altındağ’da her mahalleye aile sağlığı merkezi ve park inşa eden Altındağ Belediyesi, Karapürçek Mahallesi’ne yoğun talep üzerine ikinci bir sağlık merkezini bugün düzenlenecek törenle hizmete açıyor. Karapürçek Aile Sağlık Merkezi yanı sıra Veysel Karani Parkı’nı da Altındağlı vatandaşların hizmetine sunacak. Aile Sağlık Merkezinin ve parkın açılış töreni Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin katılımı ile bugün saat 14.00’de, Karapürçek Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

ANKARALILARI BEKLİYORUZ

Açılışla ilgili konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Bugün iki açılışımız birden vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Karapürçek Aile Sağlık Merkezi ve Veysel Karani Parkı’nı Altındağımıza kazandırmış olacağız. Bu iki yatırımla burada yaşayan vatandaşlarımız daha iyi hizmet alanın yarışa parkımızda da dinlenerek aileleriyle birlikte günün yorgunluğunu atacaklar. Bizler Altındağ’ın gelişimi ve değişimi için çalışıyoruz ve bu değişimi vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda daha iyi hizmet almaları için çaba gösteriyoruz” dedi. Başkan Tiryaki, “İki açılışımızı hizmete sunarken başta Altındağlılar olmak üzere bütün Ankaralıları bizlerin bu güzel gününde yanımızda olması için açılışımıza bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.