Karısını öldürüp tüfekle intihar etti

Alaşehir ilçesinde, 24 yaşındaki Hamza Demirkıran adlı şahıs, karısı Buse Demirkıran'ı tüfekle vurarak öldürdükten sonra intihar etti

Karısını öldürüp tüfekle intihar etti
Yayınlanma:

. Olay, Yeni Mahalle Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Hamza Demirkıran'ın, henüz belirlenemeyen nedenlerle eşi ve iki çocuğunun annesi Buse Demirkıran'ı tüfekle vurduğu iddia edildi. Daha sonra aynı silahla apartmanın çatısına çıkan Hamza Demirkıran, intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri, olay yerine geldiğinde çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak soruşturmayı başlattı ve savcının incelemesinin ardından cenazeler, Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hamza Demirkıran'ın amcaoğlu Nurullah Demirkan, olayın ardından yaptığı açıklamada, Hamza'nın psikolojisinin bozuk olduğunu ve tedavi gördüğünü belirtti. Hamza'nın, tüfeği alarak yatak odasına gittiğini ve burada eşini öldürdüğünü, daha sonra kendisini öldürdüğünü ifade etti. Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.