Kaya’dan hemşerilerine teşekkür ziyareti

24 Haziran seçimlerinde Ankara’da Kırşehirli hemşerilerinin yoğun desteğini alan Yıldırım Kaya seçimlerden sonrada hemşerilerini unutmayarak Kırşehirlilere teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaya’dan hemşerilerine teşekkür ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

24 Haziran seçimlerinde Ankara’da Kırşehirli hemşerilerinin yoğun desteğini alan Yıldırım Kaya seçimlerden sonrada hemşerilerini unutmayarak Kırşehirlilere teşekkür ziyaretinde bulundu. 24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili seçilen Yıldırım Kaya Keçiören Aktepe Kırşehirliler Derneği’ni ziyaret ederek hemşerileriyle sohbet etti.

Hemşerilerinden seçim süresince yoğun destek gördüğünü söyleyen Kaya “24 Haziran seçimlerinde Kırşehirli hemşerilerimin yoğun desteğini gördüm. Bende onlara desteklerinden dolayı teşekkür etmek için buraya geldim. Mecliste artık Kırşehirli bir kardeşleri var.

yildirim-kaya-22.jpg

Kapım onlara her zaman açık. Hem Ankara’da ki Kırşehirli hemşerilerimin hem de Kırşehir’de yaşayan hemşerilerime meclisteki kapım her zaman açık. Onların dertleri sıkıntıları ile yakında ilgileneceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.