Kılıçdaroğlu: Hırsızların altına yattılar

CHP lideri Kılıçdaroğlu parti grubunda Karaman'da yaşanan cinsel istismar olayıyla ilgili önemli...

Kılıçdaroğlu: Hırsızların altına yattılar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta “Siz çocuk haklarını savunacaksınız, Ensar'ın değil. Bu salı açıklayacağım. Bir sefer de değil. O annelerin çektiğini bakan biliyor mu?  'Bir sefer oldu' diyor bu vakıfta. Bu salı günü grupta açıklayacağım. Bir sefer de değil. O annelerin çektiğini o bakan biliyor mu?” demişti. Bu sözler sonrası gözler Kılıçdaroğlu'nun bugün yapacağı grup toplantısı konuşmasına çevrilmişti.

CHP lideri yine sert sözlerle Erdoğan ve Davutoğlu'na yüklendi. CHP lideri konuşmasının sonunda Aşık Veysel'in sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının satır başları:

Bakanın yolsuzluk yaptı 'Olsun, benim bakanım' dedi ama dosyayı kapattı. Mısır'daki sağır sultan biliyor ama parlamento bu işin üzerine gidemiyor.

Medya eğer hükümetten yana ise her türlü kamu bankasından reklam ve kredi alabilirsiniz. Bunu dünya biliyor.

Ne diyor AKP'li vekil başkanlığa ne gerek var yasama yürütme yargı zaten bizim elimizde dedi. Yasama ve yargıyı kendi elimde tutuyorum dediler. Böyle bir tablo ortaya çıkınca bir ahlaki erozyon ortaya çıkıyor.

Vatandaş diyor ki bunlar çalıyorsa ben de çalabilirim. Ahlaki yozlaşma hiç bu kadar düşmemişti.

Milletime sözüm söz; siz kul hakkı yiyenlerinden hesap sormak istiyorsanız tek bir adresiniz var o da Cumhuriyet Halk Partisi'dir.

Ahlak çok önemli bir kavram. Eğer siz ahlakı yozlaştırırsanız ülkeyi yozlaştırırsınız. Her yerde ahlaki kurallar var sadece siyasette yok.

Mekke'nin ileri gelen kadınlarından birisi takı çalarken yakalanıyor. Aracı bulunuyor ve Hz. Peygamberimizin affetmesini istiyor. Ama kararı veren kişi diyor ki 'İsterse Peygamberin kızı hırsızlık yaparsa yakalansın. O el yine kesilir' diyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.