Kırşehir üçüncü turda

Kırşehir Belediyespor Ahi Stadı’nda konuk ettiği komşusu Nevşehir Belediyespor’u ikinci yarıdaki etkili oyunu ile 3-2 yenerek kupada üçüncü tura yükselen taraf oldu.

Kırşehir üçüncü turda
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci tur heyecanı sona erdi. Kırşehir Belediyespor Ahi Stadı’nda konuk ettiği komşusu Nevşehir Belediyespor’u ikinci yarıdaki etkili oyunu ile 3-2 yenerek kupada üçüncü tura yükselen taraf oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Kırşehir Belediyespor, sahasında Nevşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek üçüncü tura yükseldi. Ahi Stadı’ndaki mücadeleyi Ali Karatutlu, Musa Murat Emre ve Mustafa Onur Özenç hakem üçlüsü yönetti. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede Emre İşçiler ile 1-0 öne geçen ev sahibi Kırşehir Belediyespor bu üstünlüğünü koruyamadı. Deplasman temsilcisi Nevşehir Belediyespor orta sahayı kalabalık tutup ani hücumlarla Kırşehir kalesinde gol aramaya başladı. Maçın 16. dakikasında Naif Uzuner ve 21. dakikada Hakan Doğan ile iki gol bulan Nevşehir ilk yarıyı bu sonuçla kapatarak devre arasına 2-1 önde girmeyi bildi.

İKİNCİ YARIDA 2 GOL

İkinci yarının hemen başında Kırşehir Belediyespor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Nevşehir Belediyespor savunmasından iyi sıyrılan Turgay An takımının ikinci golünü atarak durumu 2-2’ye getirdi. Maçın ilerleyen bölümlerinde etkili oyununu sürdüren ev sahibi Kırşehir 57. dakikada Murat Şimşek ile bir kez daha önce geçti. Bu dakikada Nevşehir ceza sahası dışından güzel ve sert bir vuruşla eve sahibi takım 3-2 öne geçti ve bu skor aynı zamanda maçın da skoru oldu. Bu sonucun ardından Kırşehir Belediyespor rakibini 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nda üçüncü tura yükselen ekip oldu.

STAT: Ahi

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Hamdi Tevfik Altıok, Erdinç Karakaş, Fatih Şen, Emre İşçiler, Turgay An, Fırat Aras, Ugur Ayhan, Murat Şimşek, Taha Batuhan Yayıkçı, Emre Bayrak, Sinan Uzun

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR: Onur Behiç Özalgan, Ömer Faruk Çelimli, Can Morgül, Hakan Doğan, Hayrettin Cengiz, Raif Uzuner, Keram Onaylı, Ahmet Can Arık, Uğur Durmuş, Ömer Gür, Ertan Çolak

GOLLER: Emre İşçiler (dk. 18), Turgay An (dk. 46), Murat Şimşek (dk. 57) (Kırşehir Belediyespor), Naif Uzuner (dk. 16), Hakan Doğan (dk. 21) (Nevşehir Belediyespor)

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.