Kırşehirli eğitimcilerden Toklucu’ya hayırlı olsun ziyareti

Kırşehirli Eğitimciler Derneği, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un Danışmanlığı görevine atanan hemşerileri eğitimci Ekrem Toklucu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kırşehirli eğitimcilerden Toklucu’ya hayırlı olsun ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yaptığı başarılı çalışma ve projelerle eğitim alanında gönüllerde taht kuran Kırşehirli Eğitimciler Derneği, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un Danışmanlığı görevine atanan hemşerileri eğitimci Ekrem Toklucu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

YENİLİK GETİRECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekrem Toklucu “ Hemşerilerimin ziyareti beni çok gururlandırdı. Her biri eğitim alanında usta olan Kırşehirli hemşerilerimin böyle bir göreve atandığımda beni yalnız bırakmadılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Kırşehir başta olmak üzere 81 ilimize eğitim alanında yapacağımız çalışmalarla yenilik getireceğiz” dedi.

BİZİ GURURLANDIRDI

Ziyarette konuşan Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Ziya Merdan “Böyle önemli bir göreve Kırşehirli eğitimci bir hemşerimizin getirilmesi bizi çok gururlandırdı. Kendisi ömrünü eğitime adamış bir insan biz dernek olarak hemşerimizin her zaman yanındayız. Eğitim alanında birlik ve beraberlik içerisinde olumlu çalışmalar yapacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

ZİYARETE ÜST DÜZEY KATILIM

Gerçekleşen ziyarete Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Ziya Merdan, Yönetim Kurulu üyeleri, Prof. Dr. Recep Kılıç, ortaöğretim Genel Müdürü Cevdet Vural, Genel Müdür Yardımcısı Nuri Cantürk, Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Ünal, Mamak Milli Eğitim Şube Müdürü ve dernek sekreteri Adem Öztürk, Mamak Milli Eğitim Şube Müdürü Ozan Demirtaş, Yenimahalle Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Arslan ve Güzel Sanatlar Okul Müdürü Teoman Kızılırmak katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.