Kırşehirliler Vakfı’ndan Demokrat Parti’ye ziyaret

DP Genel Başkan Yardımcısı Arslan Salman, “Ben dahil 5 Kırşehirli hemşerimizle DP’nin yeni yönetiminde görevler aldık. Memleketimiz için üzerimize düşen bütün görevleri yapmaya hazırız. Birlik ve beraberlik içinde, hemşerilerimizle omuz omuza olacağız.

Kırşehirliler Vakfı’ndan Demokrat Parti’ye ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

AYNUR ÇETİN

Kırşehirliler Vakfı’ndan bir heyet, 12. Olağan Genel Kurulu’ndan sonra tekrar Demokrat Parti Genel Başkanlığı’na seçilen Gültekin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

ONAN’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Demokrat Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete Kırşehirliler Vakfı Başkanı Bekir Onan, Başkan Vekili Zeki Yürekli, Başkan Yardımcısı Selami Genel, Vakıf kurucularından Arslan Salman ile çok sayıda vakıf üyesi katıldı. Olağan Kongre sonrası Demokrat Parti genel başkanlığına yeniden seçilen Gültekin Uysal’ı tebrik eden Vakıf Başkanı Bekir Onan, başarılar diledi. Onan, Parti yönetiminde çok sayıda Kırşehirli hemşerilerine yer verdiği için de ayrıca teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, ziyarete katılanlara teşekkür etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret, renkli görüntülere sahne oldu. Ziyaret sonrası günün anısına fotoğraf çektirildi.

DP YÖNETİMİNDE 5 KIRŞEHİRLİ

Heyet daha sonra DP’de yönetiminde yeni görevlere getirilen hemşerilerini ziyaret ederek destek verdi. Kırşehirliler Vakfı Kurucularından Arslan Salman DP Genel Başkan Yardımcısı olurken, Selami Genel ise Yüksek Haysiyet Divan Başkanı olmuştu. Ayrıca yine Kırşehirli hemşerileri olan Eczacı Mehmet Apaydın da Yüksek Haysiyet Divanı’nda görev alırken, Hanifi Kulaksız, Abdullah Kaya ise Merkez Karar Kurulu’nda görevlendirilmişti.

ARSLAN’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

DP Genel Başkan Yardımcısı Arslan Salman, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Ben dahil 5 Kırşehirli hemşerimizle DP’nin yeni yönetiminde görevler aldık. Memleketimiz için üzerimize düşen bütün görevleri yapmaya hazırız. Birlik ve beraberlik içinde, hemşerilerimizle omuz omuza, sırt sırta hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.