Kırşehirspor evinde galip

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, sahasında Karşıyaka'yı 2-1 yendi.

Kırşehirspor evinde galip
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, sahasında Karşıyaka'yı 2-1 yendi. Ahi Stadı’nda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesini Serhad Ürkmez, Sedat Etik ve Önder Çalış hakem üçlüsü yönetti. Mücadeleye Hamdi Tevfik Altıok, Erdinç Karakaş, Bora Yelken, Fatih Şen, Serhat Velioğlu, Turgay An, Mahmut Sönmez, Ogün Bayrak, Taha Batuhan Yayıkçı, Sinan Uzun ve Mert Narin onbiriyle çıkan yeşil beyazlı ev sahibi ortaya koyduğu futbolla seyircisi tarafından takdir topladı.

kirsehirspor2-001.jpg

İLK YARIDA GOL YOK

Mücadeleye iki takımda temkinli başladı ev sahibi Kırşehir Belediyespor ilk yarıda girdiği birçok gol pozisyonundan yararlanamayınca devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda seyircisinin de desteğini arkasına alan yeşil beyazlılar bu devrede rakip kalede atak üstüne atak geliştirerek gol pozisyonları buldu. Maçın 54. dakikasında Sinan Uzun rakip savunmasının hatasını affetmeyerek topu yerden sert ve düzgün bir vuruşla Karşıyaka filelerine gönderip durumu 1-0’a getirdi.

İKİNCİ YARIDA İKİ GOL VARDI

Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Kırşehir Belediyespor maçın 70. dakikasında Turgay An ile farkı ikiye çıkardı. Ani gelişen Kırşehir atağında savunmayı eksik yakalayan Turgay kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderip takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra ortaya rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi Kırşehir bunun beledine kalesinde gol olarak gördü. Maçın 83. dakikasında gelişen Karşıyaka atağında Harun Atalay takımının tek sayısını atarak durumu 2-1’e getirdi. İki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmeyince mücadele Kırşehir Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

TARAFTAR UNUTMADI

Öte yandan geçen hafta Batman’da yol yapan işçilerin güvenliğini sağlamak için görev yapan askerlerimize hain pusu kuran teröristler Kırşehir Belediyespor ile Karşıyaka maçında taraftarlar tarafından unutulmadı. Maçı izlemeye gelen taraftarlar şehit olan 8 kahramanımızı unutmayarak üzerlerine giydikleri tişörtlerle bir kez onları anıp teröre lanet okudular.
 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.