Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragman yayınlandı mı? 22. bölüm full izle

Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragman yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 22. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızılcık Şerbeti fragmanı ne zaman geliyor?

Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragman yayınlandı mı? 22. bölüm full izle
Yayınlanma:

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve listelerden ilk sıralarda yer alan Kızılcık Şerbeti dizisinin 22. bölüm 2. fragman yayınlandı mı diye merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti fragman yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle!

KIZILCIK ŞERBETİ 22. BÖLÜM 2.FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanı haberimizin sonunda yer alıyor. Oradan izleyebilirsiniz.

kziilcik-serbeti.png

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kıvılcım, iyi eğitimli, gerçekçi ve modern bir kadındır. Boşandıktan sonra kızları Çimen ve Doğa'yı kendi inandığı değerler doğrultusunda yetiştirir. Çimen lise öğrencisiyken, Doğa üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım'ın tek isteği, çocuklarının ileride mutlu ve başarılı olmalarını görmektir. Ancak, Doğa'nın erkek arkadaşı Fatih'le evlenmesiyle hayatı alt üst olur. Fatih'in ailesi muhafazakar bir ailedir ve Kıvılcım, kızının bu farklı dünya görüşüne sahip bir aileyle bir arada yaşayamayacağından endişelenir. Ancak, Doğa ve Fatih aşklarının her türlü engeli aşabileceğine inanırlar. Kızılcık Şerbeti, farklı yöntemlere sahip iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesini anlatır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.