Kızılcık Şerbeti Nursema gerçekte kimdir? İşte detaylar…

SHOW TV’de cuma günleri izlenme rekoru kıran Kızılcık Şerbetinde sular durulmuyor. Aile zoruyla evlendirilen Nursema gerçekte kimdir

Kızılcık Şerbeti Nursema gerçekte kimdir? İşte detaylar…
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sevilen dizinin Geçtiğimiz haftaki bölümde aile zoruyla evlendirilen genç kadın Türkiye’nin gündeminde büyük ses getirmişti. Nursema karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kimdir? Detaylar haberimizde…

Ceren Yalazoğlu Karakoç kimdir?

Ankara doğumlu Ceren Yalazoğlu Karakoç 1984 yılında doğdu. 39 yaşında olan oyuncu kendini oyunculuğa adadı. Oyunculuk serüvenine giden yolda Lisans eğitimini Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi’nde tamamlayan oyuncu ilk işi olan, STAR TV’de yayınlanan Beni Affet dizisiyle sektöre adımını atmış, ilk olarak burada geliştirdiği oyunculuğuyla tanınmıştır. 2013 yılında dizi setinde tanıştığı, kendisi gibi oyuncu olan Osman Karakoç ile dünya evine girmiştir.

ceren-yalazoglu-karakoc.jpg

Ceren Yalazaoğlu Karakoç hangi dizilerde rol aldı?

İçimizden Biri, SHOW TV, 2021

Akıncı, ATV, 2021

Beni Affet, STAR TV, 2011-2018

Son olarak Kızılcık Şerbeti dizisiyle oyunculuğuna devam eden Ceren Yalazoğlu Karakoç, canlandırdığı ‘Nursema’ karakteriyle geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde dikkatleri üzerine çekti. Aile zoruyla evlendirilen bir genç kadının hikayesiyle ekranlara gelen Nursema, Kızılcık Şerbeti’nin dünkü yayınlan bölümünde duruşuyla dikkatleri üzerine çekti.

19.bölümde neler olmuştu

Sevgilisinin olduğunun öğrenilmesi üzerine aile baskısıyla bir gecede istemediği biriyle evlendirilen Nursema izleyenleri ekrana kilitlemişti. Sevdiği adamla ayrılmak zorunda kalan Nursema’nın o gece hayatı değişmişti. Evlendiği günün gecesinde kocası tarafından camdan aşağıya atılan Nursema yoğun bakımında iki gün kalmasının ardından iyileşmiş, kocasının ailesi tarafından baskıya maruz kalmıştı.

nursema-kziilcik-serbeti.jpg

Dünkü bölümde neler yaşandı?

20. Bölümüyle cuma günü ekrana gelen sevilen dizide Nursema’nın kusursuz planı izleyenleri heyecanlandırdı.

Yoğun bakımın ardından iyileşerek kocasının evine geri dönen Nursema, ailesini akşam yemeğine çağırdı.

İşte o plan...

Herkesi bir araya toplayarak tüm gerçekleri yüzlerine vuran Nursema evi terk ederken ortalık büyük karıştı. Yumrukların havada uçuştuğu bölümde Nursema hem kendi ailesine, hem de İbrahim’in ailesine haykırıp hesaplaştıktan sonra Alev’in evine döner. Abdullah ve Pembe büyük bir çöküş yaşayarak kızlarını aile dostlarının oğluyla evlendirdiklerine büyük pişmanlık duyarlar, ama iş işten geçmiştir…

Doğa’nın Nursema’nın yanında durarak yaptığı planları Fatih’den gizlemesiyle aralarında anlaşmazlık çıkar. Mustafa ve Sönmez ise yeni açacakları butik lokantayı hazırlamakla meşguldür. Kıvılcım ve Ömer’in farklı yaşam kültürleriyle çatışacakları bölümlerin de geldiği görülmektedir. Nursema yeni hayatına büyük zorluklarla devam ederken, büyük aşkı Umut’la kavuşuyor.

Başarılı oyuncunun canlandırdığı karakterin gerçek bir hikâye olması, gerçek hayattaki Nursema ne yapıyor merakı uyandırdı.

nursema-ve-umut.jpg

Kızılcık Şerbetine RTÜK’ten ceza

Kızılcık Şerbetine ceza yağdı. Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde kadına şiddet gerekçesiyle RTÜK tarafından 5 hafta durdurma ve 1,5 Milyon liralık ceza kesildi.

Verilen cezaya oyuncu camiasından tepkiler gecikmedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.