Köse: Muhtarlarımızla büyük bir aile olduk

Murat Köse, Mamak Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirdiği program ile Mamaklı muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi

Köse: Muhtarlarımızla büyük bir aile olduk
Yayınlanma:
Güncelleme:

Murat Köse, Mamak Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirdiği program ile Mamaklı muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Köse ve başkan yardımcıları, birim müdürleri, Mamak Dernek Başkanı Hulusi Güngören ve Mamaklı muhtarlar katıldı. Murat Köse “Muhtarlarımızla büyük bir aile olduk” diyerek en ücra köşelere kadar hizmetlerini ulaştıracağını belirtti.

MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK YARDIMCILARIMIZ

İstişarenin önemine dikkat çeken Köse, “İstişarede bereket vardır. İstişare ile yapılan her çalışma yüz güldürür. Çünkü vatandaşımıza istediği hizmeti sunmak hem bizi hem de halkımızı memnun eder. Yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerin en ücra köşelere ulaşmasında en büyük yardımcılarımız muhtarlardır. Demokrasimizin temel taşı muhtarlarımızla biz çok büyük bir aile olduk” dedi. 

Köse, Ekin Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi projesinin çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacağının da müjdesini vererek, Mamak Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve programa aldığı hizmetler hakkında mahalle muhtarlarına bilgilendirmede bulundu. 

BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Mamak’ta bulunan 64 mahalle muhtarına söz verilerek mahallelerin ihtiyaçlarının dinlendiği toplantıda konuşan Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Güngören de , Mamak’a hizmet için hep birlikte çalışacaklarını belirterek, Köse’ye mahallelerde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.