Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'a yönelik silahlı saldırıda 17 gözaltı

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması esnasında gerçekleştirilen silahlı saldırıya yönelik soruşturma devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'a yönelik silahlı saldırıda 17 gözaltı
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmasında gerçekleştirilen silahlı saldırı hakkında açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya, 17 kişinin gözaltına alındığını duyurarak, "Saldırıdan sonra emniyet güçlerimiz geniş çaplı bir tahkikat başlattı ve operasyonlar düzenledi. Toplam 57 adrese düzenlenen operasyonlarda 17 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Üç ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyonlar devam ediyor. Seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için gerekli tedbirleri bundan önce olduğu gibi aldık ve almaya devam ediyoruz. Suç odaklarıyla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Milletimizin huzurunu bozanların huzurunu bozmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise konuyla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen adli soruşturma kapsamında, saldırıyla bağlantılı olduğu düşünülen 12 şüpheli gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini açıklamıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.