Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Sorumluluğumuz bu ülkeye, bu millete hizmet etmek

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'nın İbradı ilçesinde kütüphane inşa edilecek alanda, İbradı Ala ile İbradı Sururi Paşa Merkez camilerinde açıklamalarda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Sorumluluğumuz bu ülkeye, bu millete hizmet etmek
Yayınlanma:

Ersoy, baba ocağı İbradı'da vatandaşlara iftar yemeği verdiği programda yaptığı konuşmada, gelecek yıl hizmete girecek İbradı İlçe Halk Kütüphanesi'nin bebek ve çocuk bölümlerinden konferans salonuna, sanat galerisinden teknoloji odalarına ve atölye alanlarına kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağını söyledi.

Ayrıca, Side Antik Kenti'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ersoy, yapılan yatırımların Side'nin benzersiz kültürel mirasının turizmin 12 aya yayılmasında etkin bir rol oynayacağını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı olarak 5 yıldır görev yaptığını anımsatan Ersoy, bu süreçte önemli projeleri, eserleri hayata geçirdiklerini söyledi. Millete efendi değil, hizmetkar olmak için çıktıkları yolda en iyisini sunmanın gayreti içinde olduklarını aktaran Ersoy, "Sorumluluğumuz bu ülkeye, bu millete hizmet etmek. Bahane üretmeden, ayrılık gütmeden, engellerden yılmadan bize omuz veren milli iradenin hakkını ödeyebilmek. Bu bilinçle bizim yanımızda yürümüş ve yürümekte olan herkese içtenlikle teşekkür ediyorum." dedi.

aa-20230419-30901375-30901368-kultur-ve-turizm-bakani-ersoy-baba-ocaginda-iftar-verdi.jpg

Ersoy, "Her kaşıkta, her yudumda sabır, sebat, dirayet, metanet, paylaşmak, üzüntüye de sevince de ortak olmak var. Zira bu mayayı bozmaya, bu sofraya ayrılık servis etmeye kimsenin ne gücü yeter ne de biz buna izin veririz." dedi.

Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi Türkiye'nin vaktidir, siz aziz milletimizin vaktidir. Zorlu sınamalardan geçtik, canımızdan canları toprağa verdik. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Yarınlarımızı en güçlü şekilde inşa etmeyi başaracağımızdan şüphem yoktur. Baba ocağım olan bu topraklarda sizlerle paylaştığım bu sofra, inancımı daha da perçinledi."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.