Kurak Günler Filminin konusu nedir? Kurak Günler filminin oyuncuları kimlerdir?

Kurak Günler filminin konusu merak konusu oldu. Peki Kurak Günler Filminin konusu nedir? Kurak Günler filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar…

Kurak Günler Filminin konusu nedir? Kurak Günler filminin oyuncuları kimlerdir?
Yayınlanma:

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali‘nde dokuz ödül kazanan Kurak Günler filminin yönetmen koltuğunda Emin Alper oturmaktadır.

KURAK GÜNLER FİLMİNİN KONUSU

Genç bir başsavcı olan Emre’nin tayini küçük Balkaya kasabasına çıkar. Kendini büyük bir ciddiyetle işine verir. Belediye başkanı Selim ile şehrin ileri gelenleri onu büyük bir saygıyla karşılar. Ancak bu sıcak karşılamaya rağmen, ilk gününden itibaren bir takım garip ve gergin etkileşimler yaşar.

Başlangıçta küçük kasaba siyasetinde taraf olmak istemeyen Emre, yavaş yavaş siyasetin içine çekilirken ister istemez yerel gazetenin sahibi Murat'a yakınlaşır.

Murat, Emre'yi belediye başkanına karşı kışkırtmaya çalışsa da Emre olaylara temkinli yaklaşır. Kısa bir süre sonra yapılacak olan yerel seçimlerde taraf olmaktan kaçınmaya çalışan Emre, ona karşı yükselen sesler sonucu kendisini zor bir durumun içinde bulur. Çok geçmeden Emre, bir kısır döngü içine hapsolur.

KURAK GÜNLER FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR

Selahattin Paşalı, Ekin Koç, Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Hatice Aslan, Ali Seçkiner Alıcı, Nizam Namidar, Onur Gürçay, Eylül Ersöz

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.