Liderler Fox’ta Kılıçdaroğlu yayını ne zaman?

Liderler Fox’ta Kılıçdaroğlu yayını ne zaman? merak edildi. İşte detaylar...

Liderler Fox’ta Kılıçdaroğlu yayını ne zaman?
Yayınlanma:
Güncelleme:

FOX Haber, 26 Mayıs Cuma günü saat 20:00'de canlı yayınlanacak "Liderler FOX'ta" programında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak. Moderatörlüğünü İlker Karagöz'ün yapacağı programda, FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, FOX Ana Haber anchorman'i Selçuk Tepeli, FOX Haber Ankara Temsilcisi Tülay Ünal Öçten ve FOX Haber Ankara Haber Müdürü Engin Yılmaz da soru soracak.

Programda Kılıçdaroğlu, seçim süreci ve ülke gündemi hakkında soruları yanıtlayacak. Seçmenlerin liderlerin görüşlerini ve projelerini daha yakından tanıma fırsatı bulmasını sağlayacak program, seçim döneminde önemli bir platform olacak.

"Liderler FOX'ta" programı, seçim döneminde önemli bir platform olarak seçmenlerin liderlerin görüşlerini ve projelerini daha yakından tanıma fırsatı bulmasına katkı sağlayacak. Programda Kılıçdaroğlu, seçim süreci ve ülke gündemi hakkında soruları yanıtlayacak. Bu sayede seçmenler, Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini ve ülke yönetimine ilişkin projelerini daha detaylı öğrenebilecek.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.