Mario Gomez'den açıklama! Ayrılıyor mu?

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Mario Gomez, şampiyonluğun ardından önemli açıklamalarda bulundu. Gomez,

Mario Gomez'den açıklama! Ayrılıyor mu?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Mario Gomez, şampiyonluğun ardından önemli açıklamalarda bulundu. Gomez, "Gidecek mi, kalacak mı?" dedikodularına, "Burada kalmak için olumlu duygulara sahibim." açıklamasıyla cevap verdi.

Gomez, şunları söyledi:

'Benim için rüya gibi bir sezondu'

"Harika bir atmosfer vardı. Bugün her türlü duygunun çok yoğun yaşandığı bir atmosfer yaşadık. Gerçekten benim için rüya gibi bir sezondu. Çok zor günler geçirdikten sonra Beşiktaş'a geldim. Bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Onlara minnettarim. Ben de bireysel anlamda burada tekrar formumu yakaladım. Gerçekten minnettarım."

'Bu harika kulüp şampiyon olmayı hak etti'

"Beni gururlandıran rakamlar değil bu rakamların şampiyonluğu getirmiş olması. Attığınız goller şampiyonluğa bir katkı yapıyorsa değeri vardır. Bu harika kulüp sonuna kadar şampiyon olmayı hak etti."

'Burada kalmak için olumlu duygulara sahibim'


"Beşiktaş haricinde hiçbir kulüple görüşmem olmadı. Beşiktaş'a şunu söyledim: Sadece şampiyonluğa odaklanmak istiyorum. Sezon sonunda oturup konuşurum. Yaz tatili ve Avrupa Şampiyonası sırasında menacerim Beşiktaş ile görüşmeleri yürütecek. Benim için Şampiyonlar Ligi oynayacak olmak önemliydi. Beşiktaş da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Burada kalmak için olumlu, iyi duygulara sahibim." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.