Mazhar Alanson'dan "erken konser" açıklaması

Yakın arkadaşı ve müzik grubu üyesi Özkan Uğur'un kaybının ardından geçen ay Bostancı'da Fuat Güner ile birlikte sahneye çıkan Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem yaratan açıklamalarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Mazhar Alanson'dan "erken konser" açıklaması
Yayınlanma:

Önceki akşam Tarabya'daki bir balıkçıda bulunan usta müzisyen, reklamcı Ali Taran ile akşam yemeği yedi. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alanson, "Halimizden memnunuz. Çalışıyor ve yeni şarkılar yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Özkan Uğur'u anlatırken duygusal anlar yaşayan sanatçı, "Gün içinde Özkan'ı kaç kez hatırladığımı tahmin bile edemezsiniz. Onun yokluğu hâlâ içimizi burkuyor. Özkan, neşeli ve cana yakın bir insandı. Onun acısı hâlâ tazeliğini koruyor. Yokluğuyla başa çıkmak hâlâ zor" dedi.

Geçen haftalarda Fuat Güner ile Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdikleri konser sonrasında Aysun Aslan Uğur'un, "Ben de bilmiyordum, medyadan öğrendim. 'Büyük cesaret' dedim, bravo yani" şeklindeki iddialar üzerine Alanson, "Aysun Hanım'la konuştuk ve kendisi böyle bir cümle kurmadığını belirtti. Aslında konseri erken vermedik. Özkan'ı anmak için yapılan bir etkinlikti" açıklamasında bulundu.

Alanson ve Güner, Özkan Uğur'u 8 Temmuz 2023’te kaybettikten sonra geçen mart ayında Bostancı Gösteri Merkezi’nde ilk konserlerini gerçekleştirmişlerdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.