Meclis'in gündemi fahiş fiyatlar: Yaptırımlar kapıda

Bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde oldukça yoğun bir gündem var. Özellikle AK Parti tarafından sunulan ve fahiş fiyatlarla mücadeleyi hedefleyen kanun teklifi önemli bir yer tutuyor.

Meclis'in gündemi fahiş fiyatlar: Yaptırımlar kapıda
Yayınlanma:

AK Parti'nin hazırladığı kanun teklifiyle, Türk Ticaret Kanunu'nda değişiklikler yapılarak piyasadaki dengesizliklere karşı daha etkin önlemler alınacak. Fahiş fiyat uygulayanlar ve stokçular için öngörülen cezaların artırılması da dikkat çekiyor.

Meclis'in gündeminde ayrıca uluslararası anlaşmalar da bulunuyor. Özellikle Katar ve Özbekistan gibi ülkelerle imzalanan anlaşmaların görüşülmesi önem arz ediyor.

Bunların yanı sıra, Milli Savunma Bakanlığı teşkilat yapısındaki değişiklikleri içeren bir teklif ile Dışişleri Vakfı'nın kurulmasını sağlayacak bir kanun teklifinin sunulması bekleniyor. Ayrıca kripto varlıklara ilişkin düzenlemeleri içeren bir teklifin de Meclis'e sunulması planlanıyor.

Genel başkanların milletvekillerine hitap edeceği günlerde olan Salı ve Çarşamba günleri, partilerin grup toplantılarına da ev sahipliği yapacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.