Meclis de İsrail'e boykota dahil oldu!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği insanlık dışı saldırılar sonrasında boykot uyguladı.

Meclis de İsrail'e boykota dahil oldu!
Yayınlanma:

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 32. günde Türkiye ve dünya çapında boykotlar devam ediyor. İsrail'i tepki çığ gibi büyürken bir boykotta TBMM'de yaşandı.

TBMM, İsrail'i menüsünde bulunan İsrail destekli ürünleri kaldırarak gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde kahvaltı için Meclis'e gelen personeller menüde Nescafe ve Coca Cola ürünlerinin olmadığını fark etti. Bu durum sorulduğunda ise çay ocaklarından başkanlığın Filistin'e destek için İsrail mallarının menüden kaldırıldığı cevabını aldı.

İSRAİL'E DESTEK VEREN ÜRÜNLER DEPOYA

T24'den Eray Görgülü'nün aktardıklarına göre boykot kapsamında menüden kaldırılan ürünler depolara tekrar gönderildi. Çay ocakları Nescafe ve Coca Cola ürünlerinin İsrail'i boykot kapsamında menüden kaldırılarak depoya geri aktarıldığı bilgisini verdi.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde farklı gruplar ve insanlar tarafından protesto edilen İsrail, artık TBMM'de de boykot ediliyor...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.