Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşandı mı?

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşandı mı? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanacak mı? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin araları bozuk mu? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'dan boşanma iddiaları...

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşandı mı?
Yayınlanma:

Sosyete camiasında parmakla gösterilen favori çift Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın boşanma iddiaları gündemi sarstı. 27 yıldır evli olan çiftin boşanma haberi sevenlerini üzdü. Yüzlerce kişi "boşanmayın" diye çifte ve oğulları Can Aslantuğ'u yorum yağmuruna tuttu.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın boşanma iddiaları, magazin dünyasını salladı. 27 yıldır evli olan çiftin, evlilik hayatında sorunlar olduğu ve boşanacakları ortaya atıldı. Filmlere, dizilere konu olacak bir şekilde örnek bir ilişki yaşayan çifti birçok kişi örnek alıyordu. Çiftin, önümüzdeki ay boşanacağı söyleniyor.

ÖNÜMÜZDEKİ AY BOŞANACAKLAR

Türkiye İşçi Partisi Muğla 1. sıra milletvekili adayı olarak açıklanan Mehmet Aslantuğ ve bir markanın reklam yüzü olan Arzum Onan'ın boşanacağı iddiası, sosyal medyayı birbirine kattı. Magazin sayfasında üzücü haberi gören yüzlerce kullanıcı Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un paylaşımlarının altına "Bu evlilik biterse aşka olan inancımız gider", "Boşanmayın" "İnşallah haberler yalandır" yorumlarıyla üzüntülerini ve şaşkınlıklarını dile getirdi.

AŞK PAYLAŞIMI KAFALARI KARIŞTIRDI

Arzum Onan'ın Mart ayının ortasında Mehmet Aslantuğ'un fotoğrafını paylaşıp "Bugüne kadar sergilediğin duruş, verdiğin kararlar ve hayata kattığın tüm değerler için… seninle gurur duyuyorum" notu kafaları karıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.