Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan neden boşanıyor? Arzum Onan aldatıldı mı?

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan neden boşanıyor? Arzum Onan aldatıldı mı? Gündeme bomba gibi düşen iddiaların yanıtı haberimizde. İşte detaylar...

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan neden boşanıyor? Arzum Onan aldatıldı mı?
Yayınlanma:

Haklarında boşanma iddiaları çıkan çift şu sözleri kullanmıştı: "Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde, üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü.”

MEHMET ASLANTUĞ VE ARZUM ONAN NEDEN BOŞANIYOR?

Ancak Onan'ın bu mesajı atmadan günler önce yani 28 Şubat tarihinde mahkemeye başvurarak eşine boşanma davası açtığı ortaya çıktı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülecek davanın psikolojik şiddet gerekçesiyle açıldığı gündeme boma gibi düştü.

ARZUM ONAN ALDATILDI MI?

Çiftin boşanma iddialarına ilişkin taraflardan bir açıklama henüz gelmedi.

3587544-1c2b1f46566458a721d346688700b241-1366x1366.jpg

ARZUM ONAN HAKKINDA

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da memur bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Ankara'da ilkokula, İstanbul'da ortaokul ve liseye gitti. Endüstriyel Meslek Lisesi'nden Mimari Çizim Bölümü bölümünden mezun oldu. 1992 yılında Gaye Sökmen Ajansı'nda mankenlik kariyerine başladı. Nisan 1993'te "Bayan Türkiye" unvanını kazandı ve daha sonra o yıl Temmuz ayında "Bayan Avrupa" olarak taç giydi.

Önemli bir reklam kampanyasında yer aldı ve 1997'den itibaren dört yıl boyunca "Sıcak Saatler" adlı yüksek tempolu bir televizyon dizisinde çalıştı. O andan itibaren, çoğunlukla kamu yararına düzenlenen özel etkinlikler için modellik yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.