Mehmet Aslantuğ ve Gözde Akpınar sevgili mi? Flaş söylentiler devam ediyor!

Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini bitirdikten sonra iddiaların hedefi oldu. Mehmet Aslantuğ'un iş insanı Gözde Akpınar ile bir ilişki yaşadığı öne sürüldü.

Mehmet Aslantuğ ve Gözde Akpınar sevgili mi? Flaş söylentiler devam ediyor!
Yayınlanma:

Mehmet Aslantuğ 29 Mayıs tarihinde Arzum Onan ile olan evliliğini bitirmişti. Aslantuğ ile ilgili flaş iddia geldi. Mehmet Aslantuğ'un iş insanı Gözde Akpınar ile ilişki yaşadığı yönünde çıkan söylentilere Aslantuğ'dan cevap geldi.

Aslantuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu iddiaları sert bir şekilde yalanladı ve kendisine saygısı olmayanların başkalarının hayatına da saygı duymadığını belirtti.

Özel hayatıyla konuşulmaya başlanan Aslantuğ sosyal medya hesabından, "Hiç tanımadığım bir hanımefendinin; neredeyse bahsi edilen parası/ mirası üzerinden bir ilişki yaşadığım ve boşanmayı da bu yüzden istediğim konuşuluyormuş. Ben de o sırada film atölyemizin ışıklar/ayaklar dâhil tüm ekipmanını tek başına kamyona yüklüyordum. Kamyonu da kullanmak üzere... Size sorma gereğini bile duymadan hakkınızda her tür dedikoduyu üretebiliyor, inanabiliyor, yazıyor çiziyorlar!" ifadelerini paylaştı.

''HAYSİYETSİZLİK, ŞEREFİN TAAMMÜDEN KATİLİDİR''

"Oysa daha dün 'Siyaset değil, haysiyet mücadelesi' diye TİP'in teklifini kabul ettiğimde partinin oy oranı yüzde yarım bile değildi. 40 yıllık mesleki kariyerimin de kimsenin rozetine ihtiyacı olmadığının bilincinde olarak. Bu kararın bile bir şey anlatıyor olması lazım. Haysiyetsizlik, şerefin taammüden katilidir! Kendisine saygısı olmayanlar, başkalarının hayatına da saygı duymuyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.