Memleket Partisi kapıya kilit vurdu

Daha önceden "küçülme" kararı alan Memleket Partisi, tasarruf gerekçesiyle Genel Merkezi’ni kapattı. Genel Başkan Muharrem İnce, “Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı artıracağız.” dedi.

Memleket Partisi kapıya kilit vurdu
Yayınlanma:

Yerel seçim sonuçları birçok partiye önemli kararlar aldırdı. Yerel seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 0.17 oy alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de partide küçülmeye gidiyor.

Memleket Partisi'nin Ankara’daki Genel Merkez binası boşaltılarak kapatıldı. Oda TV'de yer alan habere göre, partinin, bu kararı tasarruf amacıyla aldığı ve Etimesgut semtinde küçük bir ofise taşınacağı bildirildi.

İNCE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yaptığı açıklamada gerekçelerini şöyle sıraladı:

“Hazine’den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. İletişim olanağının arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluk. Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız. Gönlü bizimle olan gençlerin, kadınların partiye daha fazla katılımını sağlayıp siyaset sahnesindeki varlığımızı da güçlendireceğiz. Atatürk’ün yolunda; Akıl, Ahlak ve Adalet demeye devam edeceğiz. Türkiye’nin çoban ateşini söndürmeyecek, yaşama sevincini ve geleceğe olan ümidimizi hep canlı tutacağız.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.