Mert Ramazan Demir: Benim en büyük travmalarımdan biriydi

Oyuncu Mert Ramazan Demir, İbrahim Selim ile bu gece programına konuk oldu. Kaşları ile ilgili soruya dair, “Benim en büyük travmalarımdan biriydi. Şu anda da sevdiğim şeylerden biri” dedi.

Mert Ramazan Demir: Benim en büyük travmalarımdan biriydi
Yayınlanma:

Yalı Çapkını dizisinin yakışıklı başrolü Mert Ramazan Demir, İbrahim Selim ile bu gece programına konuk oldu. Kaşlarıyla sürekli gündeme gelen Mert Ramazan Demir, “Kaşlarını alıyor musun?” sorusu üzerine kaşları ile ilgili anısını anlatarak tüm salonu kahkahaya boğdu.

yali.jpg

İşte Mert Ramazan Demir’in güldüren cevabı…

“KAŞLARIMIN ÇIKMASI İÇİN ÇOK DUA ETTİM”

Mert Ramazan Demir sorulan soruya cevap olarak, “Sizin de böyle bir kaşınız olsa bir el atardınız. Sen beni bir de lisede görecektin. Kaşlarımdan dolayı benimle çok dalga geçiyorlardı. Benim en büyük travmalarımdan biriydi. Şu anda da sevdiğim şeylerden biri. Liseye giderken bir gün çok fena tutuldum ve makinayla kaşlarımı kestim. Sadece kaşımın kenarları kalmıştı. Lanet olsun ya. Yazın fırında çalışırken bir kaşçı abla geldi ve 'sen bu kaşına ne yaptın?' diye sordu. Bana 'kaş küser' dedi. Kaş çıkmıyormuş yani ve benim kaşlarım uzun zaman çıkmadı. O kaşlarımın şekli benim bütün özgüvenimi aldı. Kaşlarımın çıkması için çok dua ettim. Gülerek anlatıyorum ama çok zordu" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.