Metromall’de 80’ler rüzgarı esti

Güçlü marka karması ile Ankara’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Metromall AVM, kampanyalarına ve etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Metromall’de 80’ler rüzgarı esti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Güçlü marka karması ile Ankara’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Metromall AVM, kampanyalarına ve etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Açıldığı günden beri alışverişe yeni bir deneyim katan Metromall Alışveriş ve Yaşam Merkezi “Gelin Metromal’de 80’lere Dönelim” adlı etkinlik kapsamında bir birinden farklı eski klasik “ANADOL” marka otomobilleri ziyaretçileriyle buluşturuyor. Ankara’da bulunan koleksiyonerlerin ortak çalışması sergide Türkiye’nin ilk ve seri üretim otomobili olan ve 1967-1984’te üretilen Anadol marka 8 orijinal otomobil yer alacak.

1967-1971’de ilk kez üretilen tek kapı1198 cc’lik “A1 Mk I” ve “A1 Mk II” modelleri, Anadol otomobilin tek station wagon modeli “SV-1600 Anadol de Lux” ve birçok model görülebilecek. Anadol Otomobil Sergisi Metromall Alışveriş ve Yaşam merkezin etkinlik alanında 8 Temmuz tarihine kadar misafirlerini bekliyor. Metromall AVM zengin karma markası, ulaşım kolaylığı ve açık havada alışveriş keyfini ziyaretçilerine sunarak unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Açıldığı ilk günden beri başkentlilerin uğrak noktası olan Metromall AVM önümüzdeki günlerde de birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.