MEYAD İzmir geniş bir katılımla kuruldu

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) İstanbul ve Antalya’nın ardından İzmir’de de temsilcilik açarak hizmetlerine başladı.

MEYAD İzmir geniş bir katılımla kuruldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Merkezi Ankara’da bulunan ve Başkanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) Eğitimci ve Uzman İsmail Akgün’ün yaptığı Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) İstanbul ve Antalya’nın ardından İzmir’de de temsilcilik açarak hizmetlerine başladı. Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda buluşan MEYAD İzmir İl temsilciliği yetkili organlarını belirleyerek resmen göreve başladı.

izmir2.jpg

PLAKET TAKDİM ETTİ

MEYAD Yönetimi, Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Başkan Danışmanı Gazeteci, yazar,TV programcısı Halit Tunç, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 1. Daire Başkanı Fehmi Özdemir, Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Av. Hasan Akgün, İzmir Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve www.habergündemim.com Medya Başkanı Vahit Koç’a desteklerinden dolayı “MEYAD DOSTU” plaketleri takdim edilerek, dernek çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

izmir3.jpg

DERNEK HAKKINDA BİLGİLER VERDİLER

MEYAD İzmir Merkez’de “MEYAD İZMİR” buluşması yoğun katılımlı ve sıcak bir aile ortamında gerçekleştirildi. MEYAD İzmir buluşmasında MEYAD Başkanı İsmail AKGÜN Mobbing ve MEYAD konulu bir sunum yaparak, Mobbing olgusunun tanıtımı, MEYAD Derneği’nin bakış açısı, faaliyetleri ve hedefleri konusunda detaylı bilgiler verdi. Öte yandan Yönetim Kurulu Üyesi Suat Bağcı MEYAD’ın eğitim faaliyetleri ve “MEYAD AKADEMİ” hakkında genel bilgiler verdi. Bunu takiben Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kaya MEYAD’ın kamu ve özel sektör ziyaretleri ve bu ziyaretlerin amacı hakkında sunum yapmıştır. MEYAD Medya ve Bilişim Sorumlusu Savaş Tulgar da kendi alanıyla ilgili faaliyetleri anlattı. Yönetimde yer alan bir diğer isim Mustafa Keceli iyi niyetlerine yönelik beyanlarını iletti. MEYAD Merkez Yönetim ekibi ve İzmir ekibi arasında kurulan sinerji seviyesinin üst düzeyde olması geri dönütler anlamında memnuniyetle karşılandı.

YÖNETİM ORGANLARI

Son olarak MEYAD Başkanı İsmail Akgün’ün sunumu sonrası demokratik katılımı önemseyen bilimsel ve teknik bir dernek olan MEYAD ailesi tarafından; tüm katılımcıların uygun görüşü ile MEYAD İZMİR yetkili organları belirlendi.

izmir4.jpg

MEYAD İZMİR İL TEMSİLCİLİĞİ YÖNETİM KURULU

Oktay Üşümez (İzmir İl Temsilcisi-Okul Müdürü-MESEM), Hatice Eylem Koç (İl Temsilci Yardımcısı-İzmir BB işçi), Sibel Başdaş (Aile Bakanlığı/Bakım personeli), Ezel Abacı (İSG Uzmanı), Memnune Ödemiş (KYK Personeli), Fadime Han (Öğretmen/Yönetici), Erdoğan Karakaş (Devlet hastanesi işcisi), Muammer Çekim (Sendikacı), Gökhan Hepkasar (İletişim Uzmanı) ve Mürivet Bakır (Eğitimci- RAM Md.) seçildiler.

izmir5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.