MSB açıkladı: 3 PKK’lı terörist daha yok edildi | “Terör yuvalarına kilit vurmaya devam ediyoruz”

Terör örgütleri ve teröristlerle amansız mücadele sürerken MSB, 3 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB açıkladı: 3 PKK’lı terörist daha yok edildi | “Terör yuvalarına kilit vurmaya devam ediyoruz”
Yayınlanma:

Son olarak Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 5 teröristin öldürüldüğünü duyurmuştu. Bakanlığın resmi X (Twitter) hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, "Teröristler için hiçbir yer güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi." İfadeleri kullanılmıştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin daha Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Terör yuvalarına kilit vurmaya devam ediyoruz. Irak'ın kuzeyindeki Gara'da tespit edilen 3 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz artan bir şiddet ve tempoda kararlılıkla devam edecek." ifadelerine yer verildi.

Bu operasyonla birlikte terörle mücadeledeki kararlılık vurgulanarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristlere karşı etkin bir şekilde operasyonlarını sürdürdüğü belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.