Müge Anlı'nın yayınında kan donduran olay!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran bir gelişme yaşandı. Muğla'da 22 Mart'ta kaybolan Şaban Ataş'ın korkunç bir cinayete kurban gittiği canlı yayında ortaya çıktı

Müge Anlı'nın yayınında kan donduran olay!
Yayınlanma:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gün yüzüne çıkan cinayet itirafı Türkiye'nin gündemi oldu. Muğla Seydikemer'de oturan 3 çocuk babası Şaban Ataş'ın 22 Mart'ta gizemli bir şekilde kayıplara karışması şüpheleri de beraberinde getirdi.

Ataş'ın hayatından endişe eden ailesi, kayıp başvurusunda bulunarak Ataş'ı aramaya başladı ancak, güvenlik güçlerinin tüm çabalarına rağmen Ataş bir türlü bulunamadı.

CANLI YAYINDA İTİRAF GELDİ!

Muğla'da 22 Mart'ta kaybolan Şaban Ataş'ın korkunç bir cinayete kurban gittiği gerçeği canlı yayında ortaya çıktı. Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, "Kocamı en yakın arkadaşı, benim de sevgilim olan Burhanettin öldürdü!" itirafında bulundu. Karabulut'un itirafının ardından cinayetin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Canlı yayında Emine Karabulut ve Burhanettin Öztürk'ün yaptığı yüzleşmesi ise hem stüdyodakileri hem de ekranları başındaki izleyicileri şok etti.

CANSIZ BEDENİN YERİNİ TARİF ETTİLER

Eski eş Emine Karabulut ve oğlu, Şaban Ataş'ın cansız bedenin yerini tarif etmesi üzerine Müge Anlı ekibi olay yerinde Ataş'ın cesedini buldu. O anlarda ise stüdyo buz kesti! Türkiye şimdi bu görüntüleri ve cinayeti konuşuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.