Mürsel Yıldızkaya kimdir?

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği bir açıklamayla, önümüzdeki yerel seçimlerde aday olacağını resmi olarak açıkladı.

Mürsel Yıldızkaya kimdir?
Yayınlanma:

Mürsel Yıldızkaya, Beypazarı'nda 1968 yılında doğdu. Ortaokulu Polatlı Imam Hatip Lisesi'nin orta kısmında, lise eğitimini ise Polatlı Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden 1989 yılında başarıyla mezun oldu.

1995-96 yılları arasında Polatlı Belediyesi'nde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini üstlenen Yıldızkaya, ardından 1996 yılında Şabanözü İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik kariyerine adım attı. Polatlı'daki Sağlık Meslek, Anadolu ve Ticaret Meslek liselerinde tarih öğretmenliği yaparak eğitim camiasına önemli katkılarda bulundu.

Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Ülkü Ocakları ve Türk Eğitim Sendikası Polatlı Şubesi'nin kurucu başkanlığını üstlendi. Ayrıca, MHP Polatlı İlçe Başkanlığı görevini 2 dönem süreyle başarıyla yürüttü. 2014 ve 2019 Mahalli İdari Seçimlerinde ise iki kez Polatlı Belediye Başkanı olarak seçilerek şehrin yönetimine liderlik etti. Başkan Yıldızkaya, evli ve üç çocuk babası olarak aile hayatını sürdürmektedir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.