Mustafa Destici: HDP'nin yönettiği hiçbir oturuma katılmadım

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı programda gündeme dair soruları yanıtladı.

Mustafa Destici: HDP'nin yönettiği hiçbir oturuma katılmadım
Yayınlanma:

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bu akşam tv100 ekranlarında Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına katıldı. Katılımcıların sorularını yanıtlayan Destici, HDP ile ilgili de zaman zaman sert mesajlar verdi.

PKK'nın ABD ve İsrail için vekalet savaşı yürüttüğüne inandığını söyleyen Destici'nin konuşmalarından 14-28 Mayıs seçimlerine de değindi.

Destici, terörle mücadele bağlamında PKK'nın sadece Türkiye'ye karşı değil, aynı zamanda ABD ve İsrail adına vekalet savaşı yürüttüğünü belirtti. "Biz sadece PKK'yla mı savaşıyoruz? Bu sorunun net bir şekilde cevabı hayır. PKK orada ABD ve İsrail adına bir vekalet savaşı yürütüyor."

"HDP OTURUMLARINA KATILMADIM"

Destici, HDP'nin yönetimindeki hiçbir oturuma katılmadığını ve işbirliği yapmanın teröre destek olmak anlamına geldiğini vurguladı. "Bize göre terör örgütünün partisiyle hiç kimse işbirliği yapamaz. Yapıyorsa da teröre dolaylı destek veriyordur."

Destici, seçim öncesindeki parti desteklemeleri konusunda yapılan eleştirilere yanıt verdi. "Seçimden önce bu kadar parti Kılıçdaroğlu destekliyor dediler, biz de onu söylüyoruz, hepiniz desteklediniz diye. 14-28 Mayıs'ta bir arada değildik desinler vazgeçeyim."

Destici, siyasetin devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali için yapıldığını belirterek, "Kim PKK'yla ya da onun siyasi uzantısıyla iş birliği yapıyorsa ben buna tavır koyarım" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.