Neslihan Atagül’den şok tepki

Neslihan Atagül, bir söyleşide eşi Kadir Doğulu'nun aldatma görüntüleri ile ilgili sorulan soru karşısında sessizliğini bozdu.

Neslihan Atagül’den şok tepki
Yayınlanma:

Kadir Doğulu Alaçatı’da bir eğlence mekanında iki kadınla birlikte sarmaş dolaş görüntüleri ve Kemal Doğulu’nun başka bir kadınla imam nikahı kıydığı iddiası gündemi bomba gibi sarsmıştı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu bir söyleşiye katıldılar.

“ŞU AN GERÇEKTEN BUNU MU MERAK EDİYORSUNUZ”

Neslihan Atagül, söyleşide, Kadir Doğulu’nun aldatma görüntüleri hakkında sorulan bir soruya sert tepki vererek, “Bizim özümüze dair neyi merak ettiniz siz? Şu an gerçekten bunu mu merak ediyorsunuz? Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun? Çok takdir edilesi" yanıtını verdi.

“O SİZİN ŞAHSİYETİNİZ ŞAHİTLİĞİ”

Neslihan Atagül’ün ardından söze devam eden Kadir Doğulu, “Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" ifadelerini kullandı.

kadir-001.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.