O ilçeye bayramda 20 bin araç giriş yaptı: Polis araç girişini durdurdu!

Bugün, bayram tatilinin ikinci gününde, Bartın'ın turistik ilçesi Amasra'da yoğun araç trafiği devam ediyor. Amasra'ya bugün 20 binin üzerinde aracın giriş yapmasıyla birlikte, ilçe yeni araç girişlerine kapatıldı.

O ilçeye bayramda 20 bin araç giriş yaptı: Polis araç girişini durdurdu!
Yayınlanma:

Amasra, bayram tatili süresince yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı ve araç kuyrukları oluştu. DHA'nın haberine göre polis ekipleri, bu yoğunluğu kontrol altına almak adına ilçeye araç girişini durdurdu.

20 BİNİN ÜZERİNDE ARAÇ İLÇEYE GİRİŞ YAPTI

Araçlar, Türkiye Taşkömürü Amasra Müessese ve Büyük Liman sahaları, okul bahçeleri ve kaymakamlığın önündeki otoparka yönlendirildi. Yoğunluk nedeniyle Amasra Kalesi ile Çekiciler Çarşısı'ndaki ziyaretçiler yürümekte zorlanırken, turistler güzel havayı değerlendirerek plajdaki kumsalda gezip, fotoğraf çektirdi. Ayrıca, gezi tekneleriyle dolaşan turistler, Amasra Kalesi ve Tavşan Adası'nı denizde izledi.

Polis kayıtlarına göre, Amasra'ya bugün 20 binin üzerinde aracın giriş yaptığı belirtildi. Aşırı yoğunluğun devam etmesi beklenirken, Bartın Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki çevik kuvvet ve ek trafik ekipleri, yaşanan yoğunluğu yönetmek için sevk edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.